Uitvoering

B&CA is uw partner in alle nieuwbouw en renovatie werken. Vanwege onze jarenlange ervaring en brede kennis zorgen we voor uitstekend werk op basis van een haalbare en realistische planning. Op die manier werken we samen aan hetzelfde doel en brengen we uw project tot een goed einde op basis van juiste en goede afspraken.

Wij werken zowel voor privé personen als voor de industrie. Voor beide doelgroepen hebben we vele referenties voor handen die we u graag toelichten.

B&CA is uw partner voor onder andere volgende werken. Daarnaast doen wij ook coördinatie en adviesverlening. Meer daarover op onze pagina coördinatie en advies.

Woningenbouw

woningbouw  B&CA verzorgt uw volledige woningbouw en begeleidt u doorheen het gehele process. Vanwege onze vakkennis kunnnen wij u ondersteunen in het volledige proces en zorgen we voor een naadloze planning.

Algemene renovatie en verbouwingen

 rennovatie2 Allerlei renovatiewerken zijn geen probleem voor B&CA. We voorzien u de nodige adviezen en zijn thuis in verschillende stielen. We zorgen voor coördinatie en budgetbeheersing. 


Utiliteitsbouw

 utuliteitsbouw2 Utuliteitsbouw is de verzamelnaam voor verschillende bouwwerken die niet als doel hebben als woning te dienen. Met andere woorden, bouw voor industrie maar ook voor openbare werken, of projecten voor specifieke industrieën.

Industriebouw

industriebouw  We zijn zeer goed thuis in het bouwen voor verschillende industrieën. We voorzien snelle opleveringen volgens de juiste kwaliteitsstandaarden. We begeleiden de klant ook in kostencalculatie en voor- en nacalculatie. 

Ijzervlechten en betonwerk

 ijzervlechten We beschikken over verschillende teams voor beton, ijzervlechtwerken, bekisting en metselwerken. Onze expertise komt zeker van pas bij al uw aannemingen. 

Ruwbouw & metselwerken

 metselwerken Wij realiseren eveneens industriële metselwerke; metselwerk voor grotere bouwprojecten en nieuwbouw metselwerk voor privé sector en publieke gebouwen. Onze ervaren vakmannen hebben reeds menig opbouw- en metselwerk gerealiseerd m.b.t. diverse gebouwen (scholen, restaurents, kantoorgebouwen, appartementsblokken, parkings, enz.).

Afwerking

 afwerking Alle afwerkingswerken behoren tot de mogelijkheden. Aangezien B&CA thuis is in alle verschillende disciplines van de bouwindustrie kunnen wij u bijstaan doorheen het volledige proces.

Gyproc en pleisterwerken

gyproc

Een speciale focus voor gyproc- en pleisterwerken biedt onze klanten een uitstekende afwerking van hun project. De kers op de taart voor elke verbouwing of nieuwbouw.